20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Een krachtige samenwerking met Peterieur

Wat ik (Pleunis) het mooiste aan mijn werk vind, is dat ik mensen kan helpen om van hun huis een thuis te maken. Een plek waar ze zich prettig en geborgen voelen. En het is voor mij een cadeautje als ik hen extra kan helpen doordat ik met andere mensen samenwerk. Zo krijgen zij de beste oplossing en het beste advies voor hun probleem of woonuitdaging. Dat ziet u goed terug in mijn samenwerking met Peterieur met maatwerkinterieur. Ook leuk: de eigenaar Peter van der Ree Doolaard is mijn broer.

Uit hetzelfde nest

Ik ben de oudste in een gezin van 10 kinderen. En Peter is 11 jaar jonger dan ik. Ondanks de leeftijdskloof weten we elkaar goed te vinden. We komen uit hetzelfde nest, dus dan weet je wel hoe iemand denkt en dat maakt het makkelijk om samen te werken. Zelf ben ik behoorlijk pragmatisch ingesteld. Peter is een creatieveling, een uitvinder. ReeDoo is echt een familiebedrijf. Want niet alleen werk ik samen met Peter, ook mijn vader Tobi en mijn jongere broer William en andere familieleden zijn werkzaam binnen het bedrijf ReeDoo Interieur+Kleur.

Peterieur snijdt hout: meubels op maat

Creatieve oplossing voor trap

Eigenlijk kwamen meneer en mevrouw Verburg* bij me langs voor de gordijnen in hun nieuwe woning. Toen ik bij hen langskwam om de ramen op te meten, lieten zij meteen vol trots alle woonruimtes zien. In de woonkamer vertelden ze me dat ze niet zo goed wisten waar ze hun zithoek wilden maken en de televisie plaatsen. Het was een wat bijzondere ruimte met een trap naar boven toe erin. De schuine wand naast de trap leek me een mooie plek om een televisie te bevestigen, met de zitruimte ernaast. En onder de trap adviseerde ik om een bergruimte te creƫren. Als je dat slim aanpakt, was er ook nog een klein werkruimte te maken met een bureau verstopt achter deurtjes. Dit leek me wel iets waar Peter goed bij kon helpen. Echtpaar Verburg was uiteindelijk erg blij met het resultaat!

Maatwerkinterieur: Meubels op maat

Wilt u bijvoorbeeld een mooie maatkeuken, of slimme bergruimte? Dan maakt Peterieur de meubels, die u nodig heeft. Uniek, met mooie houtsoorten en een fraaie afwerking. Sinds 2 jaar werk ik samen met Peterieur en dat bevalt heel goed. Bij Peter is eigenlijk alles mogelijk, hij denkt graag mee voor de mooiste kasten, keukens en bergruimtes op maat.

 

*de namen van de klanten zijn gefingeerd.

> Bekijk Peterieur.nl