20 jaar maatwerk in huis met Reedoo Interieur + kleur

Lees er meer over op de Reedoo blog

Weblog

Een stijlvol interieur met Stijl & Passie

Wilt u meer sfeer, licht en ruimte in huis? Zoekt u een eenheid in de wand-, raambekleding, vloer en meubelen? Dan is het wel zo prettig als er iemand met u meedenkt. Daarvoor kunnen wij van harte styliste Esther Verwoert aanbevelen, van Stijl & Passie. In dit artikel leest u over de samenwerking tussen ReeDoo en Stijl & Passie.

Heel veel werk uit handen

Pleunis: “Ik kreeg een keer een telefoontje van een klant en die zei ‘Pleunis, ik wil even dat je meekijkt. We zijn hier in huis bezig met slopen en veranderen.’ Wat bleek? Ze hadden alle binnenmuren gesloopt en de vloer lag eruit tot aan de zandgrond. Ze wilden graag advies waar de nieuwe muren moesten komen, waar de keuken, waar elektra. Toen heb ik Esther gebeld. Zij heeft met hen meegekeken en het hele plan van begin tot eind gemaakt, inclusief een tijdsplanning. Daarna heeft ze hen ook geholpen met de styling van de woning. Ze heeft heel veel werk uit handen genomen en wij hoefden alleen de vloer en de gordijnen te leveren en installeren. Dat is echt heel mooi.”

Sleutel tot stijlvol interieur

Stijl & Passie en ReeDoo werken nu 3 jaar samen en dat bevalt goed. Esther werkt in diverse stijlen en sferen, particulier en zakelijk. Bovendien kan zij meedenken met de bouwtekeningen of het verlichtingsplan en deze aanleveren bij de elektricien. Maar ook voor kleuradviezen en advies in wandbekleding kunt u bij Stijl & Passie terecht. Afgestemd op uw woonwensen, interieurfase en budget. Esther: “De wens van de klant is voor mij heel belangrijk, die staat centraal. Samen stellen we een stijl vast, passend bij uw woonwensen. Daarbij stemmen we alles op elkaar af, zodat er een eenheid ontstaat.”

Een sterke samenwerking

Esther: “Waarom vind ik het zo fijn om met ReeDoo samen te werken? Omdat hij ontzettend goed in zijn vak is, hij levert kwaliteit. Ook zijn service is ontzettend goed. En er is een klik tussen onze persoonlijkheden, waardoor de samenwerking soepel en prettig verloopt.”

Pleunis vindt het heel waardevol om Stijl & Passie te kunnen aanbevelen aan klanten: “Als klanten zelf niet goed weten hoe ze hun woning kunnen inrichten, dan is het fijn om door Esther ontzorgd te worden. Zij luistert heel goed naar de klant en is er heel handig in om een andere touch aan een interieur te geven. De mensen komen dan hier in de winkel, samen met haar gaan ze aan de slag en ik zit er niet meer tussen. Zij weet dan precies wat een klant wil, in alle kleuren en alle stijlen kan je bij haar terecht.”

 

 

> Bekijk de website van Stijl & Passie